Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska Kalvrullader med Marsalasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det smakar som man var i italien

Ingredienser

Instruktioner

Såsen: Fräs de finhackade ingredienserna med smöret i 5 min. Slå på vatten och fond och låt koka i 10 min smaka av med salt och peppar och eventuellt mera fond,är smaken bra så tillsätt gelen och smaka av den ska ha lite söt karaktär så det kanske behövs lite mer gele. Tillsätt vinet och smaka av, red av såsen som ej ska vara för tjock Rulladerna: Bred ut köttet och krydda upp dem lägg sedan på 1 st skiva parmaskinka,tomaterna parmesan och något blad salvia. Rulla ihop ganska hårt och fäst med tandpetare,bryn rulladerna och lägg dem i ugnsform och kör på 200C i 12 min tag ut dem och skiva dem grovt och ringla såsen över Serveras med en god pasta eller klyftpotatis kryddad med timjan och självklart en god dryck från Italien

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.