Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska Kanelkakor!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supersmarriga kakor som alla uppskattar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Arbeta ihop samtliga ingredienser till en degboll, för hand eller i matberedare. Lägg degen på mjölat bakbord oh dela den i 2 delar. Rulla ut varje del till en längd, ca 30 cm lång.
  3. Lägg längderna på en bakplåtspappersklädd plåt. Tryck till med en gaffel längs hela längderna och grädda i ca 10 minuter eller tills kakorna fått fin färg. Skär de ännu varma kakorna i sneda skivor, ca 2 cm breda. Låt sedan svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • robbz 28 april 2010

    Oookej... dom här ska vi baka nästa vecka!!! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.