Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska limpor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

jättegott saftigt kompakt bröd passar bra till frukost.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke värm vattnet till fingervärme. Häll i oljan blanda ut med jästen och tillsätt salt och vetemjöl tills de släpper bunken. Låt jäsa i 30 minuter. Dela degen i 4 lika stora delar och rulla till runda bullar och låt jäsa i 30 minuter på plåt med bakpapper. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.