Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska Muffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Goda Matmuffins

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken fint, skär fetaosten i mindre kuber, hacka soltorkade tomaterna i mindre bitar(ta gärna med lite av oljan som tomaterna ligger i). Blanda ihop till en röra.
  2. Börja sedan med smeten. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt. Vispa lätt ihop ägg, olja och fil. Rör sedan ihop de torra ingredienserna med de blöta.
  3. Sätt ut 12 st muffinsformar på en plåt eller om du har en muffinsplåt så ta den och häll i smeten, ca till hälften. Peta sedan ner fyllningen, mängden bestämmer du efter smak. Toppa med lite oregano eller basilika. Grädda i 200 grader i 20-25 min. Ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lunnabacksungen 24 maj 2009

    är det 3/4 dl olja eller vad är det för mått?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.