Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska risbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

438 kalorier per portion Hur kul är överblivet ris? Riktigt roligt faktiskt, med sälta från parmesanost och smakrika tillbehör som prosciutto, rucola och tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka och hacka basilikan. Vispa äggen lätt, tillsätt ost, basilika, ris, salt och peppar, blanda väl.
  2. Hetta upp en stekpanna, tillsätt oljan och klicka i risblandningen. Platta till och stek biffarna på medelvärme till undersidan får en gyllenbrun och krispig yta. Vänd försiktigt och stek biffarna ytterligare några minuter.
  3. Servera biffarna med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.