Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienskinspirerad kyckling

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god mat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna på längden. Salta och peppra och bryn dem hastigt i olivolja. Ta upp dem och linda skinka runt om filéerna. Lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Sätt ugnen på 200°. Hacka tomaterna och strimla bladen från basilikan. Lägg dem över kycklingen.
  3. Rör ut crème fraiche med vitlök och salt. Fördela crème fraiche över, så jämt som möjligt. Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min.
  4. Servera pasta eller avorioris till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MajaZoya 1 februari 2009

    Gud vad gott, min äldsta son som är 17 fullkomligt älskade detta. Måste göra detta snart igen.

  • alindalinda 28 oktober 2010

    yeees! hittade detta recept på alltommat.se för ca 1½ år sedan, ids inte att kopiera andras rätter, men blir glad när jag kan spara ett recept som är så GOTT i min kokbok här!

  • Pirkko 11 juni 2013

    Jättegott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.