Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienskt bondbröd

 
Skriv ut

Italienskt bondbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, torrjäst och kryddorna i en bunke. Värm deg-vätskan till 45-50°C. Gör en grop i mjölet och häll vattnet däri tillsammans med oljan och sirapen.
  2. Arbeta ihop degen så att den blir seg och smidig. Låt degen stå och jäsa under duk i ca 30 minuter. Tag upp degen på bakbordet och knåda den smidig.
  3. Dela degen i fyra delar. Forma dem till fyra släta längder och lägg dem på en smord plåt. Låt jäsa i ca 20 minuter. Grädda långt ned i ugnen på 225° i ca 35-45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.