Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienskt bröd med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knaprigt och gott bröd. Servera med inlagda grönsaker, röror och salami.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Kavla ut degen så att den blir lite tunnare. Skär degen i trekanter och dra ut degbitarna så att de blir längre och lite oregelbundna. Nagga degen med en gaffel.
  3. Pensla degen med olja och tryck in rosmarin i degen. Strö över lite flingsalt och grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.
  4. Servera med inlagda grönsaker eller en god röra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.