- Serverar: 6 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Supergott till bjudningen, eller till lördagsmiddagen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Grovhacka basilikan och blanda med den rivna osten.
- Skär ett rejält snitt mitt uppe på varje kycklingfilé.
Krydda med hälften av svarpepparn och fyll med ostblandningen.
- Slå in varje filé med två skivor parmaskinka till ett paket och fäst i hop med en grillpinne.
- Sätt en halv charlottenlök och en körsbärstomat på varje sida om filén. Pensla lätt med olja.
Krydda med resten av svartpepparn.
- Lägg spetten på en ugnsplåt och stek dem i ugn, i mitten av ugnen ca 16-18 minuter, ev längre.
- Skär bort några centimeter ner på sparrisen och skär resten i tunna slantar, spar knopparna till garnering.
- Förväll sparrissen ca 2 minuter i lättsaltat vatten.. Koka pastan i rikligt med vatten. Låt sparrisslantarna koka med ca 1 minut.
- Koka upp crème fraiche och smula ner en buljongtärning. Smaksätt med salt och peppar. Blanda pastan med cremefraichen och sparissen.
- Lägg upp på en tallrik och läg på ett kyckligpaket på varje tallrik.
Publicerat den
2 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar