Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jacob Wismars julpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig pannacotta kryddad med klassiska julkryddor som kardemumma och apelsin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, vaniljsocker, kardemumma och rivet apelsinskal i en kastrull. Lägg i stjäranisen och koka upp under omrörning. Rör ned gelésockret och koka cirka 30 sek-1 min.
  2. Fördela blandningen i 4 portionsglas. Förvara kallt i 1 timme.
  3. Tärna äpplena och stek dem i smör och socker. Toppa pannacottan med stekta äpplen precis innan servering.
  4. Njut!
  5. Välj soja- eller havregrädde om du är laktosintolerant.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.