Hittade i en tidning, har inte provat det än.
Instruktioner
- Dela kycklingen i ca: 8 portionsbitar. Bryn dem gyllene runt om i lite matfett. Krydda ned salt och peppar. Lägg över dem i en gryta.
- Skala och hacka löken. Ansa och strimla purjon. Skala och tärna moroten. Fräs allt i lite matfett. Lägg över det i grytan.
- Tillsätt tomatpuré, vin, buljong, enbär och timjan. Låt grytan småputtra under lock ca: 25-30 minuter.
- Ansa svampen och skiva den. Fräs svamp och bacon. Lägg ner det i grytan när det är ca: 5 minuter kvar av koktiden. Kärna ur äpplet och skär det i klyftor. Stek det lätt i matfett. Smaka av grytan och garnera med äppelklyftorna och valnötter. Bjud kokt ris till.
Publicerat den
4 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar