Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägarens tjälknöl

 
  • Tid: 17 timmar 15 minuter
Skriv ut

Enkel att göra mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet fruset på ett galler i en långpanna i ugnen,75 grader. Låt stå ca 12 timmar, gärna över natten. Det är viktigt att ugnen inte blir för varm.
  2. Blanda sedan vatten, salt o socker Lägg den varma steken i en plastpåse och slå på lagen. Stäng till påsen och låt stå i 5 timmar. Vänd gärna påsen någon gång under tiden.
  3. Skär sedan upp köttet i tunna skivor, lägges upp på ett fat och strö på lite salt o grillkrydda mellan varge lager.
  4. Servera en potatisgratäng och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.