Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägargryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljong , vin, soja och kryddor. Lägg i det strimlade köttet. Låt det koka tills köttet känns mört, ca 15-30 min. Tillsätt grädden och låt det koka 10 min till. Önskas en tjockare sås, red av med beurre manié. Låt såsen koka ytterligare 3 min. Servera med kokt potatis, ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.