Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägmästarens bästa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Smakrika grytor kräver fylliga rödviner! Vinet Montepasso 2006 gifter sig fint med höstens alla köttgrytor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttbitarna runt om i smöret i en gryta. Tärna lök och skär morötterna i slantar. Lägg det i grytan och låt fräsa med en stund. Häll över buljongen och portern. Lägg i lagerblad och låt puttra ca 1 timme.
  2. Stek kantarellerna i smöret ca 10 minuter. Lägg dem i grytan. Smula över chèvreosten och strö över lingon och persilja.
  3. Servera gärna med ugnsbakad klyftpotatis och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.