Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jämtländsk ostpaj

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ensamrätt eller entré med fräscha grönsaker till.

Ingredienser

Instruktioner

Skär getosten i små tärningar. Ansa och grovriv rotfrukterna. Ansa och strimla purjolöken och förväll det gröna några minuter i lite vatten. Varva de avrunna rotfrukterna och getost i pajskalet. Vispa samman ägg och gräddmjölk, salta, peppra och slå äggstanningen över fyllningen. Grädda 20-30 minuter. Ugn: 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.