Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Järvsöbagarens marängpinnar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Den godaste småkakan jag smakat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör margarin, socker och mjöl i matberedaren. Lägg degen i plastfolie och låt den vila 1 timme i kylen.
  2. Forma degen till 3 fingertjocka rullar. Platta till dem på ovansidan så att de blir ca 3,5 cm breda. Lägg dem på en plåt och grädda på 2:a falsen i 200 grader i ca 8 minuter.
  3. Vispa under tiden äggvitorna till extra hårt skum. Vänd ner karamellfärg och socker. Bred marängen över de gräddade längderna. Grädda ytterligare 5 minuter eller tills marängen känns torr. Skär omedelbart längderna i 40 bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.