Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jätte god saffranspannkaka

 
Skriv ut

aldrig provat men ska....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risgrynsgröt enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skålla mandeln i kokande vatten, skala och hacka den fint. Blanda i mandeln, grädden, äggen, vaniljsockret samt russinen i gröten.
  3. Stöt saffran i en mortel tillsammans med strösockret.
  4. Smöra en ugnssäker form och lägg i smeten. Grädda i ugn 175 grader i cirka 20 minuter.
  5. Servera saffranspannkakan ljummen i fyrkantiga bitar (10 ggr 10 cm) med vispad grädde och salmbärssylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.