Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jättebröd

 
  • Tid: 1 timme 50 minuter
Skriv ut

Ett gammalt beprövat recept från 1986...brödet blir mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en bunke. Jäses i 40 min. Hälles i långpanna. Jäses i 20 min.
  2. Gräddas i 10 min 225 grader. Gräddas i 40 min 175 grader.
  3. Svalna under bakduk. Skär upp så stora skivor som önskas. Serveras gärna nygräddat med endast smör som pålägg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.