Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jättegod kålpudding

 
Skriv ut

Enkel, smidig, billig och lite ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

Skär vitkålen i små bitar. Bryn vitkålen i stekpannan. Blanda under tiden ihop färsen, ägget, mjölk och potatisarna. Varva sedan kålen och färsen i lager på lager i grytan. När allt är klart häller man i 1 liter vatten i stekpannan med 2 buljongtärningar. När buljongtärningarna smält så häller man vattnet över kålpuddingen i grytan. salta och peppra. Låt koka upp och sedan småkoka på halv värme på spisen (ex.3/6) i 40 min - 1 tim.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.