Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jättegod och enkel fisk i curry

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Populär här hemma och god. Blir extra krämigt god om man tillsätter 2 dl crème fraiche

Ingredienser

Instruktioner

Skär fiskblocket i bitar och lägg i en påse fylld med vetemjöl och salt. Se till att alla bitar blir täckta med mjölet. Hacka paprika och ägg i lagom stora bitar. Smält margarinet i en djup stekpanna. Det får inte bli brunt! Rör i curry och paprikan. Lägg ner fiskbitarna och rör om så de blir täckta. Slå på vatten lite i sänder och sänk temperaturen. När massan verkar nog krämig rör då ner paprikan och äggbitarna. Låt småputtra i ca 5 min. Servera med kokt potatis och ev. en passande sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.