Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jättegrovt bröd som inte ska jäsa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mumsigt gott och man slipper vänta på jäsning och massa knådning.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop allt, häll degen i en avlång bakform med bakplåtspapper, ca 1 1/2 liter. Strö över lite rågkross. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 175grader i ca 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    KAnongott! Bakat tidigare, passade på att spara ned detta nu då jag tappat bort mitt receot. ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.