- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En härlig jättenötburgare för den hungrige eller till grabbkvällen/tjejkvällen.
Instruktioner
- Blanda rapsoljan med alla ingredienser, vila några minuter.
- Blanda kryddblandningen tillsammans med nötfärsen noga.
- Ta en passande form, pressa i nötfärsen till 4st lika burgare.
- Stek eller grilla ca. 3 - 4 minuter på varje sida tills härlig stekyta.
Kör burgarna klara i varmluftsugn 180 grader 15 minuter. Lägg på en skiva cheddarost.
- Fritera pommes (14 mm).
- Värm brödet, lägg på hamburgerdressing, och isbergssallad.
- Skär upp lök, tomat, lägg upp på tallrik med fefferoni, coleslaw, saltgurka, pommes.
- Lägg burgaren på toppen med ett träspett igenom för stadga och ytterliga effekt.
Publicerat den
7 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar