Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jättenötburgare ( 450 g )

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En härlig jättenötburgare för den hungrige eller till grabbkvällen/tjejkvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rapsoljan med alla ingredienser, vila några minuter.
  2. Blanda kryddblandningen tillsammans med nötfärsen noga.
  3. Ta en passande form, pressa i nötfärsen till 4st lika burgare.
  4. Stek eller grilla ca. 3 - 4 minuter på varje sida tills härlig stekyta. Kör burgarna klara i varmluftsugn 180 grader 15 minuter. Lägg på en skiva cheddarost.
  5. Fritera pommes (14 mm).
  6. Värm brödet, lägg på hamburgerdressing, och isbergssallad.
  7. Skär upp lök, tomat, lägg upp på tallrik med fefferoni, coleslaw, saltgurka, pommes.
  8. Lägg burgaren på toppen med ett träspett igenom för stadga och ytterliga effekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.