Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jätteräkor i vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smällgott å en liksom mumsig kvällsrätt, gärna med ett glas Duvavár Chardonnay (nr 12993) från Ungern för ynka 55:-

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp oljan i en wokpanna på låg värme. Lägg i vitlök och chili och stek 1-2 minuter, tills löken är mjuk men inte hunnit fått färg. Rör om då och då. Lägg i räkorna och woka 2-3 minuter tills de är genomvarma och täckta av olja och vitlök. Stäng av plattan och blanda i hackad persilja. Smaka av med salt och peppar. Garnera med citronklyftor och servera med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Carolinewalt 5 januari 2011

    Så underbart gott!!!! Kommer att göra det fler gånger, blev en klar favorit här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.