Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jakob a la Kristin

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Riktigt gott och lättlagat. Kan med fördel förberedas om man inte vill stå i köket när gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Hacka kycklingen/fläskfilén och stek i smör, saltad och pepprad. Låt sjuda en stund i spadet från soltorkade tomater.
  3. Lägg i kycklingen i en stor ugnsfast form. Gör en blandning med chilli, ketcup, salt, peppar, pressad vitlök, mango chutney, curry och soya. Vispa ihop allt med vetemjöl.
  4. Häll blandningen över kyckligen och toppa med 1 skivad banan, jordnötter och mycket ost.
  5. Servera med ris, jordnötter banan och creme freich vid sidan om. Gärna en isbergssallad med hyvlade morötter i. Ett kruskabröd till är bara mumsigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.