Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jalapenjosås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lagom het, fIn till kyckling. Förslagsvis korianderkyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mkt enkelt Grädden i en kastrull Häll på fonden Hacka och lägg i jalapenjon Låt sjuda
  2. OBS! jalapenjo varierar mkt i styrka, det kan räcka med en tredjedel eller så går hela frukten åt. Smaka av efter 5 minuter.
  3. Var säker på att det är en jalapenjo och inte annan peppar eller chilifrukt.

Kommentarer (1)

  • tantdrake 12 januari 2008

    ...hittat på.....hehe...bästa källan hittills! Ska pröva det hittipåiga redan imorrn till kycklingbröstet jag tinar upp i kylen i natt! betyg lär komma som ett brev med den gammeldax posten!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.