Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jallelajja

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fiskgryta med karibisk karraktär. Ätes med färsk baguette som doppas i grytan. Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs alla kryddor utom muskotnöt i oljan tillsammans med fisken. Fräs till fisken är helt sönderfallen. Häll i majsen och paprika som skurits i bitar. Fräs en liten stund. Pressa i vitlöken och ha i crème fraiche.
  2. Låt puttra sakta på svag värme under omrörning. Strax innan servering ha i muskotnöt (viktigt för det slutgiltiga resultatet) och låt puttra någon minut till.
  3. Serverar alltid grytan bara med bröd som doppas i den goda grytan.

Kommentarer (1)

  • kerka10 19 mars 2016

    Kanon god hade i en bit purjlök åt den hela vecka Blev bara bättre!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.