Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jalopenopickles

 
Skriv ut

Gott tillbehör till kött och fisk, kanske något för dig som odlar chili själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, dela och kärna ur jalopenon. Skär ev i bitar. Skala och skär moroten i slantar. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Skala och hacka vitlöksklyftan.
  2. Fräs morot, rödlök och vitlök i oljan tills löken blivit genomskinlig. Tillsätt oregano, lagerblad, salt, vinäger och vatten. låt koka upp. Lägg i jalopenon, täck med lock och ta från värmen. Låt stå 10 min.
  3. Häll upp på rena bensoatsköljda burkar och sätt på tättslutande lock.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.