Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har ej provat denna rätt, men det verkar toppengott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda worcestershiresås, soja, rom, vitlök, och gräslök i en skål. Tillsätt Jamaican jerk-krydda om du har lyckats få tag på någon.
  2. Skölj och torka av kycklingbrösten, lägg dem i marinaden så att de täcker på båda sidor. Låt stå och dra cirka 30 minuter.
  3. Hetta upp en skvätt olja i en stekpanna, tillsätt socker och rör om tills sockret nästan har smält helt. Ta upp kycklingarna från marinaden, kasta ej marinaden utan spara den.
  4. Lägg kycklingbrösten i stekpannan och bryn på båda sidorna tills de fått fin färg. Tillsätt marinaden och löken, stek i 10 minuter eller tills löken mjuknat och kycklingen är genomstekt.
  5. Servera ris och grönsallad till rätten. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.