Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jamaicansk rubb (Jerk-rubb)

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Smaken av Jamaica i en burk. Passar perfekt nu till sommarens fester. Alla sorters kött går lika bra. Välj själv om du vill grilla, steka eller tillaga köttet i ugnen. OBS! Det ingår mycket salt i kryddblandningen, minska gärna ner på det.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg alla ingredienser i en stor skål. Blanda väl och häll upp i lufttät burk. Passar alla sorters kött. Gnid in kryddan i köttet och för bästa smak, låt köttet vila i minst en timme. Tillagningsmetod väljer du.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.