Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jambalaisisk chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jambalaisisk chorizo

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och bryn tillsammans med riset i olja några minuter. Späd med vatten och fond. Tillsätt krossade tomater, salt och kryddor. Låt koka 15 minuter.
  2. Kärna ur och strimla chilin och paprikan. Skär korven i slantar. Bland ner i riset, låt koka ytterligare ca 5 minuter. Tillsätt syltlök och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.