Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jambalaya

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs i olja i en stor gryta. Tillsätt riset och låt stek en minut. Häll i vattnet och tillsätt buljongtärning, tomater och kryddor. Lägg på lock och koka på svag värme 20 minuter eller tills vätskan kokat in. Rensa kycklingen och dela i bitar. Strimla paprikan och sellerin och fräs i en panna. Skär skinka eller kassler i bitar. Vänd ner kycklingkött, skinka eller kassler, selleri och paprika i riset. Smaka eventuellt av med mer kryddor. Skala räkorna om det behövs och vänd ner dem sist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.