Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jambalaya.

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det lär finnas lika många recpt på jambalaya som det finns husmödrar i New Orleans, här är mitt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär baconskivorna i breda strimlor . Stek dem bruna i en gryta och ta upp dem. Lägg paprika, lök och ris i grytan. Låt det fräsa i baconfettet några minuter. Häll av tomatspadet och hacka tomaterna. Tillsätt dem, vitlöken, kryddorna, buljongen (gjord på tärning) och skinkan. Rör om och låt koka upp. Koka sakta i 15 minuter. Vänd ned räkorna koka 3 minuter till. Servera med varmt bröd, tex baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.