Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jambalaya

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingbrösten i bitar, använd en ordentligt tilltagen flat panna med lock. Fräs löken och kycklingbitarna i smöret, tillsätt ris och hackad chili och bryn en stund under omrörning. Häll i tomaterna och fyll på med buljong. Salta och koka allt på svag värme i 20 minuter. Skär under tiden kasslern i tärningar och paprika i strimlor, dela krabban i bitar och skala räkorna. När riset är kokt tillsättes salami, krabba och räkor. Krydda och låt rätten bli genomhet

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.