Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jambalaya

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänligt. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval och fria smaksättare.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka alla grönsaker i ca 5x5 mm stora tärningar. Skär korven i centimetertjocka slantar och strimla kycklingfilén. Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull, lägg i grönsaker, kyckling och korv samt kryddorna. Låt det bryna några minuter och tillsätt därefter riset. Häll på buljongen och låt det koka försiktigt ca 20 min eller tills riset känns färdigt. Blir det torrt under kokningen så tillsätt lite vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.