Instruktioner
Smält margarin i en stor stekpanna. Tillsätt hälften av lök, celleri och paprika. Fräs i ca 20 minuter. Skrapa botten på pannan. Fräs sedan skinka, korv och resten av lök, celleri och paprika. Stek ca 5 minuter. Häll över i en stor gryta och tillsätt de krossade tomaterna, lagerblad, 1 msk Tony Chachere?s Creole Seasoning, vitlök och Tennessee Sunshine. Låt sjuda under omrörning i 15 minuter. Öka värmen, häll i riset och strö över Creole seasoning samt tillsätt öl eller vatten. Lyft av grytan, täck med lock och låt stå i 15 minuter. Ställ tillbaka grytan och låt koka under lock i 4 minuter. Ta åter bort grytan från värmen och låt stå med locket på tills riset är mjukt, ca 10 minuter. Cjun skinkan Tasso kan bytas ut mot vanlig skinka men för styrkans skull bör då Cajun Meat Magic tillsättas margarinet från början.
var hittar man alla "konstiga ingredienser"??
Jag kan inte svara för allt... men Tony Chacheres Creole Seasoning, Tennessee Sunshine och Meat Magic finns på www.kryddlandet.se
Superduper god!!! Ni måste bara prova den...