Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jankas ankgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En rätt på rester från Jankas anka. http://www.matklubben.se/recept/jankas_anka_113435.html

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa ankskrovet från kött och skär ner annat överblivet ankkött i mindre bitar. Blanda ner majskorn, ankkött och resterna av frukten i den överblivna såsen. Värm upp det hela i ca 10 min.
  2. Servera med ris eller kokt potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • babbelibabbel 8 oktober 2013

    hej jeg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.