Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Janssons frestelse 6 poäng per portion

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Har ej provat denna rätt ännu,men skall göra det inom kort..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla potatisen. Skär löken i ringar. Fördela hälften av potatisen och löken i en ugnsfast form. Blanda grädden med spadet från ansjovisburken, krydda med salt och peppar. Fördela ansjovisfiléerna över potatisen, lägg över resten av potatis och lök. Häll över gräddblandningen.
  2. Grädda i 225 grader i ca 40 min eller tills potatisen är mjuk. Strö över ströbrödet när ca 10 min återstår och låt det få färg. Servera med varsin ägghalva.
  3. Det framgår inte av receptet vad det flytande margarinet ska användas till, men jag gissar på att det är till att smörja formen med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.