Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Janssons frestelse med dill och persilja

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Varför inte göra en annorlunda Jansson till julbordet...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, dela och skiva löken tunt. Fräs den mjuk i en stekpanna utan att den får färg.
  2. Skala och strimla potatisen. Varva potatis, lök, örter och ansjovis i en ugnsfast form. Skeda över lite ansjovisspad.
  3. Häll på grädde och strö över ströbröd. Klicka på smöret och baka i 200°C i 45 minuter. Täck med folie om den blir för mörk.
  4. God jul!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.