Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Janssons hummerfrestelse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Något nytt på smörgåsbordet kanske?? Prova då Janssons hummerfrestelse :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala hummern och skär köttet i mindre bitar.
  2. Fräs schalottenlök, chili och hummerskal. Slå på grädde, mjölk och ansjovisspadet. Koka i ca 10 minuter. Sila och smaka av med salt och peppar.
  3. Fräs lök i smör och häll på farinsockret.
  4. Varva potatis, lök, ansjovisfiléer och hummerkött. Slå över hummersås, strö över ströbröd och lägg små smörklickar överst.
  5. Grädda Janssonen i ugn i 225° i ca 60 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.