Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Januarifisk

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott efter all helgmat

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ungsform slå på buljongen och sjud fisken vit och fast i 200 grader skala under tiden räkorna slå av spadet från fisken i en kastrull lägg i räkskalen och koka dem under 5 min sila i från skalen och koka ihop vätskan något vispa i tomatpure och creme fraiche smaka av och slå den över fisken garnera med räkor,sparris,oliver och champinjoner som runnit av väl servera med potatismos och kokta grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.