Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japaner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En mör snittkaka med mandel och marsanpulver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka mandeln fint eller mal. Blanda alla ingredienser till en smidig deg (gärna i matberedare). Rulla ut till 5-6 längder. Tryck till med en gaffel snett över längderna.
  2. Grädda i ugn i 175 grader i ca. 12 minuter tills de börjar få färg. Längderna skäres i sneda bitar medan de ännu är varma. Hur många i antal vet jag ej, det beror på hur stora du vill ha dem.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • blunder 28 oktober 2008

    Vänligen plocka bort bilden från receptet. Du har inte rätt att använda den. /Anneli

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.