Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk biff i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket enkel och god rätt

Ingredienser

Instruktioner

Lägg purjolök, bambuskott och det råa köttet i ugnsform. Blanda ihop grädden, vitlök, soya, sambal oelek och ingefära. Slå över det köttet och strö över sesamfrö. Sätt i ugn i 200 gr i ca 30 -40 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjboman 21 augusti 2011

    Vi åt denna maträtt igår, men var väl inte så "impade" av den. Vi tyckte köttet var smaklöst! Visst man kan ju krydda till det efter eget tycke och smak men då följer man ju inte receptet som vi alltid följer första gången man testar en ny maträtt. Tyvärr bara en etta i betyg från oss!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.