Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk biff med rostade grönsaker.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Teriyakisåsen ger lövbiffen ett fantastiskt lyft.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Börja med grönsakerna. Lägg potatis, squash och rödlök i en långpanna. Ringla över olivoljan. Salta. Baka grönsakerna i 40 minuter.
  3. Tillsätt champinjonerna och paprikan efter halva tiden.
  4. Såsen: Blanda teriyakisås, svartvinbärssaft, vatten och majsenamjölet i en kastrull. Låt såsen koka upp under omrörning.
  5. Biffen; Stek strimlad lövbiff och vitlök, stek hälften åt gången. Salta och strö på sesamfrö.
  6. Servera köttet med de rostade grönsakerna och teriyakisåsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Rutast 19 januari 2013

    Ska det vara outspädd svartvinbärssaft?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.