Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk fläskfiléwok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koriander och basilika ger en fräsch smak åt den här japanska fläskfiléwoken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filén i tunna skivor. Skär grönsakerna i mindre bitar.
  2. Hetta upp oljorna i en wokpanna och stek filén gyllenbrun i oljan.
  3. Lägg i grönsakerna och låt fräsa med i några minuter. Häll på sojan och buljongen och låt småputtra i några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Hacka basilikan och koriandern och blanda ner i grönsakerna. Strö rostad mandel över och servera med nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.