Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk kräftwok med wasabitopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Wasabi är en mycket stark pepparrot som används i japansk matlagning. Den är grön i färgen och har en intensiv hetta så det gäller att vara sparsam när man tillsätter den i matlagningen. Här används den i en svalkande kesoröra som används som topping till en teriyakiwok med kräftor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kräftstjärterna. Blanda ingredienserna till wasabitoppen. Koka nudlarna. Låt dem rinna av. Låt kräftstjärtarna rinna av.
  2. Stek grönsakerna i smör- & rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Rör i marinad, nudlar och kräftstjärtar och värm. Strö över sesamfrön. Servera med wasabitoppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.