Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japansk Zenzai med vaniljglass

 
  • Serverar: 5-8 portioner
Skriv ut

Zenzai är en utspädd variant av tsubuan, vars recept finns bland mina recept, så det blir som en soppa. Serveras varm på vintern eller lätt kyld med glass på sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm bönpastan i en gryta och tillsätt vattnet tills du får den konsistens du önskar på soppan. Själv gillar jag när den fortfarande är lite krämig och tjock.
  2. Låt koka upp och smaksätt med salt och/eller socker efter eget tycke.
  3. Låt svalna och servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.