Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japanska fiskpinnar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett sätt att piffa upp vardagsmaten.

Ingredienser

Instruktioner

Tina broccolin. Halvera minimajsen. Bryt sönder risnudlarna i sitt paket. Stek fiskpinnarna försiktigt i lite olja och ca 2 msk teriyakisås. Krydda. Koka risnudlarna enl anvisning på förpackningen. Fräs broccoli och majs i olja i wokpanna. Rör i resten av teriyakisåsen och blanda i nudlar, sesamfrön och halverade körsbärstomater. Smaka av med soja och ev mer kryddor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wiklund73 18 oktober 2009

    Kul att testa ett lite annorlunda recept med fiskpinnar. Var helt ok.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.