Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japanska laxkuber med rårissallad

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gillar du GI-mat så har jag smakat ett och det var jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka riset. Häll teriyakesås på en tallrik och doppa laxkuberna i den. Strö sesamfrön på kuberna.
  2. Stek dem i ugnen på 200 graders värme i ca 15 minuter.
  3. Låt riset kallna och blanda det med grönsakerna och häll över oljan och vinägern. Smaka av med örtsalt. Servera rårissalladen i en grund salladsskål med de varma laxkuberna överst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.