Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japanska marinerade kotletter

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Detta recept fick jag av en arbetskamrat, enkla att göra, jättegoda och gillas även av de yngre i familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop marinaden och lägg i kotletterna, förslagsvis i en plastpåse. Låt marineras, gärna från en dag till den andra, men minst i tre timmar.
  2. Värm ugnen till 200 grader och häll ut kotletter och marinad i en långpanna (behöver inte smörjas innan). Stek i mitten av ugnen i 30 minuter.
  3. Vi brukar äta tagliatelle och riven vitkål till.
  4. Om kotletterna är stora eller om du vill göra fler, dubblera bara ingredienserna till marinaden.....
  5. Jättegott!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • quich 28 oktober 2008

    Toppen! Detta ska jag testa på min lille prins. : ) Tack!

  • Ambali 15 oktober 2009

    Dessa kotletter blir supergoda, hela famlijen älskar detta. Många plus

  • Alven05 30 oktober 2009

    Jättegoda. En rätt som sköter sig själv... Barnen verkligen älskade kotletterna. Kommer göra det flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.