Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japanskt långkok med nudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Fräscht och enkelt långkok

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en gryta med olja och bryn köttet (hela biten) runtom. Tillsätt resten av ingredienserna till grytan och låt sjuda under lock tills köttet faller isär, ca 2 tim.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och skölj av dem i kallt vatten.
  3. Till servering: Vid servering, lägg ner svamp, ingefära och pak choi i buljongen för att mjukna något, ca 2 min. Lägg nudlarna i tallrikar och lossa bitar av köttet med en gaffel för att lägga ovanpå. Lägg de olika grönsakerna runt om och häll över den heta buljongen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.